Alpe Adria a Stock250: Technické a Športové predpisy a nové logo AA

Richard Karnok 2

Prinášame Vám Technické a Športové predpisy pre seriály Alpe Adria a Stock 250 a zároveň predstavujeme nové logo Alpsko-jadranského šampionátu pre disciplínu Road Racing. Zároveň Vám nižšie pripomíname aj stále prebiehajúcu možnosť registrovať sa na celú pretekársku sezónu za zvýhodnené predplatné.

TECHNICKÉ A ŠPORTOVÉ PREDPISY

Z nasledujúcich odkazov si môžete stiahnuť potrebné dokumenty.
ALPE ADRIA:
Technické predpisy: http://www.slovakiaracing.sk/wp-content/uploads/2016/02/AA_TECHNICAL-REGULATIONS_ROAD-RACING_2016.doc.pdf
Športové predpisy: http://www.slovakiaracing.sk/wp-content/uploads/2016/02/AA-sporting-regulation-2016.doc.pdf
STOCK 250:
Technické a Športové predpisy: http://www.slovakiaracing.sk/wp-content/uploads/2016/02/STOCK_250_SR-TR_2016-1.pdf

NOVÉ LOGO ALPE ADRIA

Predstavujeme Vám nové logo seriálu Alpe Adria Road Racing Championship, ktoré bude v rámci Alpsko-jadranskej motocyklovej únie symbolizovať práve disciplínu cestných pretekov.
Nové logo si môžete pozrieť tu vpravo.

NEZABUDNITE NA ZVÝHODNENÉ PREDPLATNÉ NA CELÚ SEZÓNU

Pripomíname Vám, že v tomto čase prebieha predaj zvýhodneného predplatného na celú sezónu, ktorý potrvá až do 31.03.2016.

Všetky potrebné informácie nájdete na tomto odkaze: http://www.slovakiaracing.sk/sk/informacie-o-zvyhodnenom-predpredaji-na-celu-sezonu-a-startovych-cislach/

ĎALŠIE INFORMÁCIE

Čoskoro Vás budeme informovať o ďalších novinkách týkajúcich sa nasledujúcej pretekárskej sezóny.

KONTAKTUJTE NÁS

V prípade akýchkoľvek otázok nás kontaktujte či už na adrese info@slovakiaracing.sk, alebo priamo na telefónnom čísle +421 918 736 557.
Naša webstránka: www.slovakiaracing.sk
Sledujte nás aj na facebooku: https://www.facebook.com/SlovakiaRacing

S pozdravom

Slovakia Racing Team

2 komentárov k článku “Alpe Adria a Stock250: Technické a Športové predpisy a nové logo AA

Napísať odpoveď pre Viktor Zrušiť odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *